Pressebrug

Pink plots performance 20. september kl. 18 – 22 Skanderborg – Lotte Overgaard Brems
Paperboys & kruseduller, unika sketch bog udgivet af forlaget galleribrems
Verner Brems billedkunstner i Skanderborg
Golden Girls spiller GLAM retro rock a-la-Marc Bolan & T. Rex


Let’s work to get her, malleri af Verner Brems & Lotte Overgaard
Opslag fra “Arbejdet skabte mennesket”


Opslag fra “Arbejdet skabte mennesket” 
Niels Erik Danielsen arbejdede for mange år siden som jord- og betonarbejder, det der i dag hedder struktør. I dag arbejder han som konsulent for Byggeriets Arbejdsmiljøbus, populært kaldet BAMBUS. Han har tidligere udgivet ”Stressede digte”

Verner Brems er oprindelig udlært kleinsmed, men gik fra blik til blæk og arbejder idag som billedkunster og grafisk designer. Han er medlem af Billedkunstnenes forbund, og af den danske afdeling af ”Performers and Artists for Nuclear Disarmament”.

Lotte Overgaard Brems billedkunster, medlem af Dansk Journalistforbund og arbejder til daglig som nyhedsgrafiker. Hun kalder sine billeder for LOTTELINE – kunst for voksne og barnlige sjæle. Inspirationen er hentet fra børns intuitive billedunivers med fede børnestreger og sjove kruseduller. Blandet med en stram grafisk indgang til maleriet er LOTTELINE er pudsig cocktail fuld af modsætninger. LOTTELINE billederne er både impulsive og styrede. Vilde og milde.

Golden Girls består af fire fyre, der for mange år siden fandt sammen om en fælles passion: musikken af T.Rex og frontfigur Marc Bolan. Golden Girls ser sig ikke som et kopiband. De vil ikke imitere, men forvandle 70’er hitsene til eget materiale med respekt for de originale versioner: “Vi spiller af kærlighed til Marc Bolans musik. Den er ærlig og sexet med så afmålte